Moppen en raadsels

 

Drie vampiers zitten in de kroeg. Zegt de eerste vampier tegen de barkeeper: "Doe mij maar een vers glas bloed alstublieft." "Ik lust ook wel een vers glas bloed." zegt de tweede vampier. De derde vampier zegt:"Doe mij maar een glas gekookt water." De andere vampiers kijken hem raar aan. Dan haalt de derde vampier een bebloede tampon uit zijn jaszak en zegt:"It's Tea Time!"

 

Komt een skelet bij de psychiater. De psychiater vraagt wat er aan scheelt. "nou"zegt de skelet, iedereen vind dat ik bot overkom. "Tja"zegt de psychiater, dat komt omdat je bij alles wat je zegt, geen spier vertrekt!

 

 

Er komt een man het restaurant binnen en ziet een tientje op tafel liggen. Hij wil het pakken, maar hoort dan: "Ik ben de geest van Wafel, leg dat tientje terug op tafel!" De man schrikt en sluit zich op in een toilet. Dan komt er een nieuwe gast binnen, ook hij ziet het tientje liggen en wil het pakken, maar ook hij hoort hetzelfde:"Ik ben de geest van Wafel, leg dat tientje terug op tafel!" Deze man schrikt zich kapot en maakt zich snel uit de voeten en verlaat het restaurant. Dan komt er weer iemand binnen, ziet het tientje liggen en pakt het. Ook hij hoort hetzelfde:"Ik ben de geest van Wafel, leg dat tientje terug op tafel!" De man laat zich niet afschrikken en antwoord terug:"Ik ben de geest van Pakkie, ik stop het tientje mooi in m'n zakkie!"

Waarom vliegt een heks op een bezemsteel?

Omdat de stofzuiger te zwaar is.

 

Ken je de mop van de mummie?

Ingewikkeld hé.

 

Waarom klimt een skelet altijd de boom in als er een hond in de buurt is?

Omdat de honden achter zijn botten aan zitten!

 

Wie is leuker, de vampier of het spook?

Het spook, want die is geestig!

Hoe opent een skelet een deur die op slot zit?

Met zijn sleutelbeen!